Confidentialitate

S.C. TADEUS S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.instaltermica.ro , fara acordul dumneavoastra explicit. Accesarea www.instaltermica.ro implica acceptul utilizatorului ca datele personale sa fie prelucrate de catre TADEUS SRL in scopul crearii unei baze de date, informarea despre promotii, sau orice alte activitati desfasurate de catre TADEUS SRL.


Datele tale personale vor fi transmise autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricarei verificari, daca acestea sunt solicitate in conformitate cu legile in vigoare. TADUES SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/ 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/ 2002 privind comertul electronic, precum si Ordonanta nr. 130/ 2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de societate numai in scopul declarat al acestui site. S.C. TADEUS S.R.L., proprietarul www.instaltermica.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii..


Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului, se va considera o tentativa de fraudare a site-ului www.instaltermica.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora carea au initiat actiunea. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.instaltermica.ro trimitind un e-mail la adresa contact@instaltermica.ro

TADEUS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul instaltermica.ro.

Link-uri externe

Pe website-ul instaltermica.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi, link-uri sau bannere publicitare care pot conduce spre alte pagini web, apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC TADEUS SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Politica Anti-Spam

SC TADEUS SRL  se opune trimiterii de e-mail-uri comerciale nesolicitate si/sau spam. Daca observati sau considerati ca ati primit un e-mail nesolicitat de la noi, va rugam sa ne anuntati printr-un e-mail la contact@instaltermica.ro, pentru a investiga cauza.

Securitatea

Accesul la datelor Dumneavoastra este permis exclusiv acelor angajati SC TADEUS SRL si acelor terti carora le sunt necesare aceste informatii pentru administrarea, optimizare si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

SC TADEUS SRL ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.

Copyright 2012 InstalTermica.ro // Site Dezvoltat de www.meanpixel.com
View Mobile / Standard