De ce incalzire in pardoseala Purmo ?

10 motive tehnice si comerciale pentru achizitionarea unui SISTEM  DE  INCALZIRE  IN  PARDOSEALA  PURMO

1.  Sistem perfect pentru utilizarea de surse alternative de căldură

Sistemul de incalzire in pardoseala este perfect pentru montaj impreuna cu surse alternative de căldură, precum pompele de căldură si echipamentele cu panouri solare.Datorita faptului ca sistemele purmo de încălzire în pardoseala necesită temperaturi scăzute pentru apa caldă rezultatul este un sistem eficient, care asigură costuri minime si un ambient confortabil.

2.Confort -  confortul termic este asigurat pe tot parcursul unui an întreg

Sistemul de incalzire in pardoseala  şi răcire Purmo asigură temperatura dorita în imobilul dvs, de-a lungul întregului an. încălzire în timpul iernii, răcire în timpul verii – ambele realizandu-se cu acelaşi sistem Purmo.

3. Folosibil pentru orice tip de finisaje de pardoseală

indiferent de tipul de finisaj de pardoseală pentru care aţi optat ( mocheta, gresie, parchet laminat sau piatră) sistemul de incalzire radianta purmo ( încălzire/răcire) constituie soluţia ideală.

4. Posibilitate de reglare individuală a temperaturilor

Purmo dezvolta o gama extinsă de echipamente de reglare a temperaturii care permit o reglare individuala pentru fiecare circuit ceea ce duce la o temperatură confortabilă, adaptată nevoilor utilizatorului pentru fiecare încăpere, în orice moment.  soluţiile de reglare oferite sunt complete conectabile prin radiofrecventa sau prin conexiunea cu fir.

5. Igienic şi sănătos

Din datele culese aproximativ 95 % din căldura produsă de un sistem de încălzire în pardoseala este căldura radiantă iar perceptia acesteia se face într-un mod extrem de plăcut. Avand o circulaţie redusă a aerului rezulta şi o cantitate mai mică de praf în încăpere. în plus, pardoseala încălzita ajuta la scăderea numărului de bacterii şi a mucegaiului, în concluzie aceste suprafeţe sunt ideale pentru persoanele alergice.

6. Confort ridicat pentru baia dumneavoastră

cu un sistem de încălzire, în suprafeţe radiante Purmo, la picioarele dumneavoastră, baia se va transforma într-unul dintre locurile dumneavoastră preferate. Temperatura ideală la nivelul pardoselii unde chiar cu picioarele goale vă dă o senzaţie de caldura si confort deosebit.

7.Simplu din punct de vedere al montajului

Datorita faptului ca toate produsele sunt concepute si realizate de producatorul Purmo acestea pot fi achiziţionate şi montate fara greutati. Unele componente sunt modulare ceea ce ajuta la punerea in opera a instalatiei de incalzire in pardoseala în mod sigur, rapid şi curat dar cu respectarea pasilor de montaj.

8. Totul de la un singur furnizor

Purmo detine în portofoliul de produse întreaga gamă de sisteme de încălzirein pardoseala. Acesteia au sisteme de încălzire/răcire în pardoseala, radiatoare compacte panou, radiatoare pentru baie, radiatoare decorative şi ventiloconvectoare de pardoseală. Purmo este cunoscut în întreaga Europă ca un furnizor de soluţii de încălzire de o foarte bună calitate provenind de la un singur furnizor. Reţeaua de logistică- transport este extrem de bine dezvoltată ceea ce permite livrări foarte rapide.

9. Invizibil şi sigur

Sistemele purmo de încălzire/răcire fiind miontate în pardoseala sunt invizibile pentru utilizatori. în acest fel, este posibilă o libertate mare in amenajarea camerelor.Un alt avantaj este ca nu există colţuri sau margini ascuţite, iar în acest fel se evită producerea unor nefericite accidente ale copiilor mici si nu numai.

10. Soluţii de cea mai bună calitate

Purmo este o companie din Polonia, care face parte din grupul Rettig icc si care datorită experienţei acumulate dealungul timpului, a devenit cel mai mare furnizor de soluţii de încălzire radianta.

Copyright 2012 InstalTermica.ro // Site Dezvoltat de www.meanpixel.com
View Mobile / Standard