De ce incalzire in pardoseala Purmo ?

 

10 motive pentru UN SISTEM DE INCALZIRE IN PARDOSEALA PURMO
 
1. confort termic de-a lungul întregului an
Sistemele Purmo de încălzire şi răcire în suprafeţe radiante asigură temperaturi plăcute în încăpere, de-a lungul întregului an. încălzire în timpul iernii, răcire în timpul verii – ambele cu unul şi acelaşi sistem!
2. ideal pentru orice tip de pardoseală
indiferent pentru ce tip de pardoseală vă decideţi, sistemele purmo de încălzire/răcire în suprafeţe radiante reprezintă soluţia ideală. indiferent că aţi optat pentru mocheta, gresie, parchet laminat sau piatră, sistemul de încălzire este amplasat în întregime în construcţia podelei. în acest fel, puteţi alege tipul de pardoseală dorit – în funcţie de gusturile dumneavoastră.
3. Perfect pentru utilizarea de surse alternative de căldură
în clădirile moderne, sistemele purmo de încălzire în suprafeţe radiante necesită temperaturi scăzute pentru apa caldă. De aceea, ele sunt ideale pentru sursele alternative de căldură, precum pompele de căldură, echipamente solare.
Rezultatul este un sistem eficient, care asigură un ambient confortabil.
4. Reglare individuală a temperaturii
gama largă de componente variate de reglare permite o temperatură confortabilă, adaptată exact la exigenţele utilizatorului – în orice încăpere, în orice moment. purmo oferă soluţii complete de reglare pe bază de unde radio sau prin conexiunea cu fir.
5. Un plus de confort pentru baia dumneavoastră
cu un sistem de încălzire în suprafeţe radiante la picioarele dumneavoastră, baia se va transforma într-unul dintre locurile
dumneavoastră preferate. căldura plăcută de sub picioarele goale vă dă o senzaţie de confort deosebit.
6. igienic şi sănătos
95 % din căldura produsă de un sistem de încălzire în suprafeţe radiante este căldura radiantă, percepută într-un mod extrem de plăcut. circulaţia redusă a aerului înseamnă şi o cantitate mai mică de praf în încăpere. în plus, suprafeţele încălzite contribuie în mod eficient la scăderea numărului de bacterii şi a mucegaiului, în concluzie aceste suprafeţe sunt ideale pentru persoanele alergice.
7. invizibil şi sigur
Sistemele purmo de încălzire/răcire în suprafeţe radiante sunt invizibile pentru utilizatori. în acest fel, este posibilă o amenajare liberă a încăperii, fără restricţii de natură optică. în plus, nu există colţuri sau margini ascuţite, iar în acest fel se evită producerea unor leziuni. părinţii copiilor mici cu siguranţă ştiu să aprecieze acest avantaj.
8. Montaj simplu
echipa de dezvoltare purmo a realizat sistemele de încălzire în suprafeţe radiante astfel încât toate componentele să poată fi achiziţionate şi montate rapid. componentele şi sistemul modular îl ajută pe instalator să îşi ducă la îndeplinire sarcinile în mod rapid, curat şi sigur.
9. Totul de la un singur furnizor
purmo are în program întreaga gamă de sisteme de încălzire. De la sisteme de încălzire/răcire în suprafeţe radiante, radiatoare panou şi până la radiatoare pentru baie, radiatoare decorative şi ventiloconvectoare de pardoseală, noi suntem cunoscuţi în întreaga europă ca furnizor de soluţii de încălzire de cea mai bună calitate. Reţeaua noastră de logistică extrem de bine dezvoltată permite livrări
fiabile Just-in-time. vă oferim toate articolele necesare pentru proiectul dumneavoastră, acestea provenind de la un singur furnizor!
10. Soluţii de cea mai bună calitate
purmo este o companie de familie, care face parte din grupul Rettig icc, cel mai mare furnizor de soluţii de încălzire. Numai în 2011, Rettig icc a furnizat 6,5 de milioane de metri pătraţi de sisteme de încălzire în suprafeţe radiante. Datorită experienţei noastre îndelungate, avem atât de multă
Copyright 2012 InstalTermica.ro // Site Dezvoltat de www.meanpixel.com
View Mobile / Standard