Vrei sa economisesti energie?

Vrei sa economisesti 12% din energie prin sisteme de incalzire de joasa temperatura ?

 
In decursul ultimilor ani, sistemul de incalzire prin pardoseala a castigat tot mai mult teren si a devenit foarte cunoscut. Spre deosebire de solutiile traditionale, incalzirea prin pardoseala radiaza caldura in mod uniform pe toata suprafata pardoselii, asigurand senzatia de confort termic. Această încălzire asigură o repartizare verticală ideală a temperaturii în încăpere; temperatura mai ridicată la nivelul pardoselii şi mai redusă la nivelul capului oferind un confort termic optim.
 
Instalatiile de incalzire prin pardoseala functioneaza la parametri redusi (temperatura joasa: 35-45°C), economisind astfel consumul de energie. Emanarea caldurii pe intreaga suprafata a pardoselii creeaza impresia subiectiva ca temperatura din interiorul incaperii este mai ridicata. In acest fel, putem reduce aceasta temperatura cu 1-2°C, facand o economie de energie intre 6-12%.
 
 In acelasi timp, datorită temperaturii reduse a suprafeţei termice care este doar de 22-26°C se limitează circulaţia aerului şi în consecinţă scade semnificativ cantitatea de praf pusă în mişcare.
 
Instalaţia de încălzire în pardoseală este complet amplasată sub podea iar absenţa oricăror elemente vizibile de încălzire asigura libertatea deplina de amenajare arhitecturala si de impartire a interiorului incaperilor. Acest lucru este important din punct de vedere al planificării unei utilizări eficiente a spaţiului din dreptul ferestrei.
Conform filozofiei concernului, produsul Purmo înseamnă întotdeauna o calitate superioară şi siguranţă la un preţ rezonabil. De aceea, componenţii sistemului sunt realizaţi în exclusivitate din materii prime de bună calitate, având în vedere că folosindu-se materiale mai ieftine poate fi compromisă fiabilitatea instalaţiei.
 
Sistemul de încălzire în pardoseală Purmo este în conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001, posedă certificatele germane de calitate RAL şi DIN. Producţia în Germania garantează robusteţe şi precizie. Durabilitatea elementelor, testate în timpul cercetărilor de laborator efectuate în vederea obţinerii certificatelor, depăşeşte 50 de ani.
 
Înalta calitate a sistemului de încălzire în pardoseală permite acordare unei garanţii de 10 ani în situaţia folosirii în instalaţie doar a elementelor aparţinând sistemului Purmo.
 
 
DE CE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ ? DE CE PURMO ?
Copyright 2012 InstalTermica.ro // Site Dezvoltat de www.meanpixel.com
View Mobile / Standard